Manskören sjunger in julen

Tisdagen den 19 december är det dags för manskören att sjunga in julen. Välkommen till en stämningsfull konsert med körledaren Åsa Lansfors Lindblom som solist och med Amanda Elvin vid piano och orgel.

Arboga Manskör är en fristående kör med 25-talet medlemmar och julkonserten har blivit en tradition som lockar många besökare. Kom i god tid – och vara redo för en liten längre kö framför Heliga Trefaldighets kyrkan i Arboga. Insläpp är kl. 18.30.

Solist och dirigent: Åsa Lansfors Lindblom är körens ledare sedan 2008. Åsa Lansfors tog 2010 sin musiklärarexamen inriktning klassisk sång specialisering kördirigering vid Örebro Musikhögskola. Arbetar som körledare för Fjärdhundra församlings kyrkokör, som sångpedagog på musiklinjen vid Sjövik Folkhögskola och Uppsala Akademiska Kammarkörs andra vice dirigent och sångpedagog, samt frilansande sångerska.

Piano/Orgel: Amanda Elvin har en masterexamen som pianist från Kungliga Musikhögskolan och frilansar som operarepetitör, körledare och kammarmusiker. För närvarande studerar hon kördirigering på Musikhögskolan i Göteborg samt medverkar i Kultur i Västs Dirigent 2017- en orkesterdirigentkurs för unga kvinnor.

Hämta din almanacka nu och skriv in:

Arboga Manskör Julkonsert
19 december 2017 kl. 19:00
Insläpp kl. 18:30
Heliga Trefaldighets kyrka

Järntorget 1
732 30 Arboga

Entrén är gratis.
Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.